Filmat webinar: Hur sjuk är din arbetsplats?

->> LÄNK: FILMAT FÖREDRAG FRÅN 23/3 2023 (60 min)

 

Sjukskrivningarna skjuter i höjden, vardagen kantas av orimliga deadlines, ouppnåeliga krav och en känsla av att aldrig blir klar. I en undersökning slog Skandia fast att kommunikationsbranschen är Sveriges sjukaste, där andelen nystartade sjukfall låg på hela 41%.
Medarbetare som är stressade minskar kraftigt i produktivitet och om det går så långt att individen blir sjukskriven så väntar omfattande kostnader. Det är således en god investering att arbeta förebyggande med stress och psykisk ohälsa, en investering som endast är en bråkdel av kostnaden i förhållande till en rehabilitering.
En annan sida på myntet är employer branding. Personell hållbarhet är en av de faktorer som väger tyngst vid valet av arbetsgivare, inte minst om man ser till den yngre generationen. Företag som förbrukar sin personal kommer att hamna långt ner på listan vid val av arbetsgivare.
Sista delen i kedjan är val av leverantör och samarbetspartners. Precis som vid hållbarhetsarbete kopplat till miljön, så är val av leverantör en avgörande faktor.
Så hur sjuk är arbetsplatsen hos dina leverantörer och hur tar du detta i beaktning vid t.ex val av byrå? (Varmt välkommen att skicka denna inbjudan vidare även till din byrå så att ni tillsammans kan jobba vidare mot ett friskare arbetsklimat).
Kort om webinaret
Du lär dig nycklarna till att skapa en friskare arbetsplats, såväl för dig själv som för medarbetare och samarbetspartners.
Du får ökad förståelse kring hur stress påverkar oss i vardagen, men framför allt konkreta strategier, tips och övningar som du kan använda redan idag för att bryta trenden och skapa en frisk, välmående och produktiv arbetsplats.
Om Malin Gunnäng
Malin arbetade under 15 år i ledande positioner inom kommunikationsbranschen och redan vid 25 års ålder var hon gruppchef på en av Stockholms framstående byråer. Hon var den som var först på kontoret på morgonen, sist på kvällen och alltid tjejen som fixade allt till alla! Men till slut var den berömda väggen ett faktum, väggen som hon var övertygad om inte fanns, det som hände andra, men absolut inte henne.
Idag arbetar Malin som stresscoach, livscoach och föreläsare. Malin har blivit en uppskattad coach och föreläsare för hennes sätt att beröra med sin egen resa samtidigt som hon ger lyssnaren konkreta tips, vägledning och strategier.
Kontakt
För vidare kontakt nås Malin på 0706-523 234 eller via hemsidan: malingunnang.com

 

->> LÄNK: FILMAT FÖREDRAG FRÅN 23/3 2023 (60 min)