Filmat webinar: Så skapar du en friskare, mer produktiv och lönsam arbetsplats

->> LÄNK: FILMAT FÖREDRAG FRÅN 7/12 2023 (60 min)

[Föreläsningen riktas till reklam- och kommunikationsbyråer, men funkar lika bra för ett företags marknadsavdelning. Dessutom är ju ni ansvariga för inköp av byråer]

Sjukskrivningarna skjuter i höjden, vardagens kantas av orimliga deadlines, ouppnåeliga krav och en känsla av att aldrig blir klar.  I en undersökning slog Skandia fast att kommunikationsbranschen är Sveriges sjukaste, där andelen nystartade sjukfall låg på hela 41%.

Medarbetare som är stressade minskar kraftigt i produktivitet och om det går så långt att individen blir sjukskriven så väntar omfattande kostnader. Det är således en god investering att arbeta förebyggande med stress och psykisk ohälsa, en investering som endast är en bråkdel av kostnaden i förhållande till en rehabilitering.

Vill du ha nycklarna för en mer välmående, produktiv och lönsam arbetsplats?
Ja, då vill du hänga med på denna föreläsning!

Malin Gunnäng
Malin arbetade under 15 år i ledande positioner inom kommunikationsbranschen. Hon var den som var först på kontoret på morgonen, sist på kvällen och alltid tjejen som fixade allt till alla! Men till slut var den berömda väggen ett faktum, väggen som hon var övertygad om inte fanns, det som hände andra, men absolut inte henne.

Idag arbetar Malin som stresscoach, livscoach och föreläsare och anlitas frekvent både av privatpersoner och företag som söker nya perspektiv och vill ha strategier och vägledning för att skapa långsiktiga och hållbara förändringar.

Kontakt
För vidare kontakt nås Malin på 0706-523 234 eller via hemsidan: malingunnang.com

->> LÄNK: FILMAT FÖREDRAG FRÅN 7/12 2023 (60 min)