Unik säljmetod hjälpte Henrik Gyllander

Ett digitalt utbildningspaket, skräddarsytt för att marknadsförare, entreprenörer och säljare ska få maximal tillväxt. Låter det intressant? Faktum är att Göteborgsföretaget Regium International är först ut att paketera och erbjuda Why They Buy-metoden i Sverige. En av alla de som hoppat på utbildningen är Henrik Gyllander, global exportchef på Future, nordens ledande glasögonleverantör. 
– För mig är detta helt rätt. Att fokusera på relationer och personen bakom beslutet är det väsentliga, säger han.

[>> Artikel från Regium International]

 

WEBINARUTBILDNINGEN SOM GÖTEBORGSFÖRETAGET Regium International har tagit fram, vänder sig till alla som vill bli högpresterande och lyckas inom sitt område, därav namnet ”Peak Performer”. Förmågan att kommunicera som kunden köper, är många gånger skillnaden mellan affär eller inte affär. Med Why They Buy-metoden får deltagarna lära sig att på 90 sekunder identifiera en potentiell kund. Man lär sig att anpassa budskapet utifrån hens värderingar och därigenom ökar också avslutsfrekvensen och genomslaget enormt.

– Överlag är det ett ganska torftigt utbud av riktigt bra digitala säljutbildningar i Sverige. Och de som finns fokuserar nästan alltid på hur du som säljare ska agera eller presentera din produkt eller tjänst. Vi ställde oss istället frågan, varför köper kunden? Hur kan vi hjälpa kunden att ta rätt beslut? – När vi fann metoden ”Why They Buy” föll allt på plats. Den hjälper avsändaren och mottagaren att snabbare nå fram till varandra – och för den delen även förstå om det inte är en affär eller match. Det är en ärligare, tidsbesparande och mer träffsäker metod inom försäljning och kommunikation, berättar Robert Bloom säljcoach, föreläsare och grundare av Regium.

HJÄLPER KUNDERNA
Henrik Gyllander har läst mycket om försäljning genom åren, men han har aldrig förr stött på en utbildning som träffat så rätt och i enlighet med hans egna värderingar.

– Jag har tidigare arbetat över 15 år i servicebranschen. En av mina drivkrafter är att jag värnar om relationer och människor. Genom denna utbildning får jag chans att fördjupa mig i hur människor fungerar och agerar. Webinaren köps i ett paket på 18 timmar på 12 tillfällen och spänner över sex månader. Deltagarna får, förutom liveföreläsningar, tillgång till allt material via en digital plattform, övningsuppgifter och intressant material att fördjupa sig i.

– Jag fick ganska omgående ett kvitto på att metoden fungerar och har redan fått valuta för insatsen. Jag tänker bland annat på två personer, en spanjor och en engelsman, som jag har nått fram till genom att rikta kommunikationen enligt deras värderingar, prata ett språk som de förstår. Och det gav resultat direkt.

METOD FÖR ALLA RELATIONER
De digitala föreläsningarna är alltid live och med en svensk coach från Regium International i förarsätet. Henrik Gyllander rekommenderar andra att hoppa på utbildningen. – Det är ett oerhört proffsigt upplägg och mycket inspirerande. Robert Bloom, som är vår coach, har varit fantastiskt bra på att lära ut metoden. För vem behöver inte bli bättre på att kommunicera med andra? Det gäller ju både inom business och med nära och kära.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 − fyra =