Allt fler företag kämpar med att nå igenom bruset

Just nu växer intresset för experiential marketing. Detta är ett sätt att skapa genuina och minnesvärda upplevelser som involverar både varumärket och individen. Experiential marketing kräver dock ett nytt arbetssätt och ofta olika typer av kompetenser. Allra bäst blir det om dessa kompetenser kan samarbeta i integrerade team.

[>> Artikel från JCP Nordic]

 

VI SER ALLTMER efterfrågan på våra integrerade tjänster, PR och event. Idag vill många företag jobba med event som leder till medial spridning och ökad kännedom om deras varumärken bland externa målgrupper, säger Teresa Palmquist, Sverigechef på JCP.

ETT NYTT SÄTT ATT ARBETA LÅNGSIKTIGT

– Vi vill skapa något större än ett one hit wonder och därför är kombinationen av event och PR effektiv. Genom att koppla på PR-utspel till ett event får vi det att spridas och nå igenom bruset, säger Nina Knutson, VD på JCP Event.

– Det är roligt att vårt integrerade eventoch PR-erbjudande attraherar en sådan bredd av kunder. I dagsläget kombinerar vi PR och event för allt ifrån industriföretag och bensinstationer till de senaste jeansvarumärkena.

Tillsammans kan vi skapa kampanjer som lever länge, avslutar Anne Caroline Båmstedt, chef för JCPr.

 

JCP EVENT HÄMTAR VD FRÅN KONKURRENT

Nina Knutson har tillträtt som ny VD för JCP Event Sverige. Nina kommer senast från PS Communication.

– Jag är superstolt över det förtroende jag har fått. Det finns mycket jädra anamma och craziness på JCP vilket tilltalar mig, säger Nina.

UNDER DEVISEN ”CAPTIVATE PEOPLE” skapar JCP starka varumärkesupplevelser.

– Det är ett vinnande koncept som jag ser fram emot att driva, säger Nina Knutson.

Det senaste året har det skett en nysatsning på JCP Event, bland annat genom rekrytering av nya medarbetare och ett starkare fokus på integrerad event och PR, tillsammans med systerbyrån JCPr.

– Kommunikationsbranschen fortsätter att förändras i och med digitaliseringen.

Eftersom JCP har flera olika kommunikationsdiscipliner under ett och samma tak står vi väl rustade för att möta kundernas nya behov och kan bibehålla långsiktiga kundrelationer. Jag ser fram emot att leda detta arbete framåt, avslutar Nina.

 

KONTAKT

https://www.jcpnordic.com/sv/

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − 12 =