Verktyget som gör julfesten till en succé

Julfester är ett bra sätt att knyta an till dina kollegor och höja moralen. Lagom till julen lanserar Trippus en speciell eventapp för din nästa julfest som du skapar med några enkla klick.

Julen närmar sig allt mer och du vet vad det innebär: det är dags att planera företagets årliga julfest!

Med så mycket som händer under hösten kan det vara svårt att hitta tid att organisera ett roligt och festligt evenemang som dina anställda kommer att minnas i många år framöver. Med Trippus skapar du en rolig, interaktiv och julig eventapp på några minuter tack vare deras eventappsbyggare med färdiga mallar. Här samlar du all information som kollegorna kan tänkas behöva, exempelvis tydliggörande kring plats, dryckesbiljetter och tilltänkt program.

Eventapp gör det enkelt för dig att skapa ett evenemang som passar din företagskultur – oavsett om du vill ha något traditionellt som en sittande middag eller mer modernt med lekar, gruppindelning och dryckesbiljetter. Trippus låter dig inte bara ladda upp foton av festen och skapa anpassade inbjudningar med personliga meddelanden, utan ger dig också tillgång till dussintals funktioner som är redo att användas direkt!

Börja bygga din eventapp idag: KLICKA PÅ DEN HÄR LÄNKADE TEXTEN FÖR ATT BÖRJA