SÅ ENKELT – når du alla Sveriges marknads- och försäljningsansvariga

Nätverket Marknadscheferna är sedan ett antal år tillbaka Sveriges största nätverk för marknads- och försäljningsansvariga. Men, få vet fortfarande att Marknadscheferna också är Sveriges största och mest riktade mediehus mot målgruppen. En målgrupp med en marknadsbudget på över 70 miljarder kronor.

[>> Artikel från Marknadscheferna, Författare: PeO Axelsson]

 

CONTENT PARTNERS SÄKRAR KUNSKAPSNÄTVERKET 
Marknadschefernas mission är att hjälpa Sveriges marknads- och försäljningsansvariga att bli bättre på sitt jobb och därigenom skapa tillväxt i deras företag. Därför drivs ett antal mediekanaler som på olika sätt kan förmedla kunskap. Innehållet i kanalerna fylls av Content Partners, som bidrar med sin kunskap genom föredrag, artiklar, filmer, utbildningar och mycket annat.

MULTIKANALSTRATEGI 
Idag finns ett antal olika kanaler att dela sin kunskap genom; Sveriges största tryckta magasin, Marknadsbiblioteket.se, digitala kanaler, sociala medier, regionala events samt filmkanalen MCPLAY. Genom dessa kanaler nås målgruppen i princip varje vecka med kunskap och information.

EN ELLER FLERA REGIONER 
De flesta av Marknadschefernas mediekanaler är regionala; Stockholm/Mälardalen, Göteborg/Västsverige samt Malmö/ Sydsverige. På så sätt kan även mindre företag och duktiga regionala partners vara en del av nätverkets partnerskap, utan att kostnaden blir för stor.

VILL NI VARA MED?
Arbetar du själv på en organisation som behöver kommunicera med Sveriges marknads- och försäljningsansvariga? För att dela er kunskap, för att sprida ert budskap, för att sälja era tjänster eller för att rekrytera ledande befattningshavare.

Marknadscheferna är öppna för fler duktiga Content Partners. 
Se hemsidan för mer information:
Marknadscheferna.se – under ”Bli partner”

Hör gärna av dig till: PeO Axelsson, VD på Marknadscheferna, för att ta en diskussion.

peo@marknadscheferna.se
0705 – 40 14 12

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × två =