Ett nyårslöfte för dig och dina medarbetare

Säkra din ledarutveckling för 12 månader, och kanske även för dem omkring dig genom ett års ledarträningsprogram under 2024. Över 99% som påbörjar ett av mina ledarträningsprogram följer det tills det är slut. Och alla utvecklas. Ett nyårslöfte som går att hålla; till skillnad från de allra flesta som faller i glömska i februari. Dessutom är det ett nyårslöfte som är anpassat efter deltagarens behov. Oavsett hur länge den har varit i en ledarskapsposition.

Med det här erbjudandet ingår det en ledartränare som följer dig under hela processen. Och tester, analyser och anpassade steg för att maximera din utveckling. Allt kan ske online eller på plats beroende på era behov.

[Artikel/inlägg från Marknadscheferna & Neander Consulting]

Din väg till bättre ledarskap

Alla kan dra nytta av ledarträning, oavsett var de är i karriären. Det är inte en typ av utbildning i hur man är en ledare eller hur man blir bättre ledare. Utan det handlar både om att utveckla de ledarskapsmuskler man redan har, och att börja använda nya för att bredda ens kompetens. All träning formas utefter dina behov och förutsättningar, allt för att de ska bli din väg till bättre ett ledarskap. På samma sätt en elitidrottare behöver en tränare, behöver man en ledartränare för att träna och utveckla sina ledarskapsmuskler.

På vilka områden skulle du vilja se en förbättring? Tidigare deltagare har upplevt:

  • Bättre tidsanvändning
  • Ökad beslutsförmågs
  • Ökad tydlighet i egen roll
  • Bättre delegering
  • Bättre kommunikationsförmågaOch många fler. Några av dem finner du på vår hemsida: Effekter av ledarutveckling.

Utveckling i vardagen

Ledarträning är inte en resa som man gör själv eller i ett vakuum. För att träningen ska ge maximal effekt kräver det att man har en person på utsidan som ger nya perspektiv och ser till att man är på rätt väg. Och det är inte något man gör borta från sin arbetsplats. Att åka bort för en veckas utveckling på en kursgård kan vara en fantastisk upplevelse och ge samma motivation som det där ständigt återkommande nyårslöftet. Men hur långvarig är den motivationen? Och hur länge varar den när den möts mot vardagen? Det här är individuell ledarträning med fullt fokus på dig för maximal utdelning.

Ett nyårslöfte att hålla

För att skapa nya, långvariga vanor och byta mönster krävs det ansträngning under en lång tid och någon som ser när korrigeringar behövs. Både målen och stegen för att nå målen kan förändras under resans gång. Det är inte något

negativt. Mycket kan hända under ett år och då gäller det att kunna anpassa sig efter de förutsättningar som finns. Därför är ledarträning ett nyårslöfte man kan hålla. Och du är inte ensam. Tusentals ledare har deltagit i våra ledarskapsprogram under åren. Se själv: Deltagarlista.

 

Så vad väntar du på? Ge dig själv eller någon runt omkring dig ett år med utveckling utöver det vanliga!

Kontakta mig på Neander Consulting idag för en presentation. Jag nås enklast via mika@neanderconsulting.com

 

Eller gör som så många andra och besök:

https://www.neanderconsulting.com/