Boka externa talare genom en talarbyrå – tre goda skäl till varför

Det finns många anledningar till att boka externa talare genom en professionell talarbyrå. Vi har sammanställt en enkel överblick över de tre bästa anledningarna. Det finns nämligen flera saker att tänka på när du håller ett evenemang oavsett om det är litet eller stort. Den goda nyheten är att vi är experter på att göra det så enkelt som möjligt för dig.

[Artikel från Athenas -> BESÖK deras hemsida här]

Vi som talarbyrå har kunskapen och flera olika talare att välja mellan

Athenas har lång erfarenhet av att förmedla föreläsningar och utbildningar. Vi erbjuder relevanta talare inom aktuella områden och ämnen och hjälper dagligen organisationer, företag, kommuner och fackföreningar med att hitta den rätta talaren för deras specifika evenemang. Tillsammans med din talarbyrå får du snabb och professionell hjälp att ta reda på vilken föreläsare som passar just ditt evenemang och som kommer hjälpa dig nå dina uppsatta mål och syften. Letar du efter inspiration & motivation? Vill du bli underhållen, utmanad, få ny kunskap eller skapa förändring? Planerar du att hålla en kurs, en kick off eller något helt annat? Vi hjälper dig hitta rätt talare och att uppnå det bästa resultatet för att göra ditt nästa evenemang till en succé!

Vi är med dig hela vägen – från början till slut

Athenas börjar med en noggrann behovsanalys av din beskrivning av ditt planerade tillfälle, mål, syfte och budget. Därefter ger vi dig förslag på relevanta talare – både de självklara och de oväntade. Vi besitter djup kunskap kring vilka föreläsare, moderatorer/konferencier, kända personligheter, forskare, experter, entreprenörer som bäst passar in i beskrivningen av ditt evenemang. Vi ger dig gärna tips och råd med planeringen inför ditt evenemang och självklart även efteråt. Det kan t ex. vara att hjälpa dig med en lösningen för ditt digitala eller digiloga event eller ta fram passande förslag för vilken venue ditt event ska hållas på. Vi kan också ge dig råd om när och var du ska planera ditt evenemang. För att säkerställa att din organisation får ut det mesta av ditt evenemang är det en bra idé att utvärdera resultatet.

Talargaranti

  • När ni bokar en talare genom Athenas så får ni talargaranti. Det innebär att om det oväntade inträffar, t ex. att talaren blir sjuk, så hittar vi en fullgod ersättare. En trygghet att ert event genomförs som planerat.
  • Vi skräddarsyr ert nästa arrangemang. Hör av er till oss för att boka Sveriges bästa talare! Vi har ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals andra relevanta och intressanta teman.
  • Vi kan hjälpa dig med utvärderingen så att du kan mäta resultatet och få ut det mesta av ditt evenemang.
  • Tillsammans skapar vi ett oförglömligt event!