WebbEss tar hand om din hemsida – så du slipper!

WebbEss är webbyrån som gör det möjligt för alla företag att ha en snygg hemsida utan att behöva lägga massor av tid och pengar på den. För ett fast pris tar vi hand om allt, så du kan fokusera på din verksamhet.

[Länk >> Artikel från WebbEss]

Hemsidan är den viktigaste kommunikationskanalen för de flesta branscher idag. Många av oss tar för givet att alla verksamheter har en hemsida. Det är därför viktigt att vårda din hemsida och säkerställa att den följer med i trenderna och har en attraktiv design.

WebbEss gör det möjligt för företag i alla storlekar och alla branscher att slippa krångel, stress och oro och istället njuta av en funktionell och snygg hemsida. Utan att behöva ta tid, pengar och fokus från kärnverksamheten.

Vi ritar om kartan hur företag upphandlar webbyrå-tjänster. WebbEss har expanderat jättesnabbt på bara ett par år och i dagsläget har vi över 35 heltidsanställda som dagligen hjälper våra 1.000 aktiva kunder med bättre och mer effektiv närvaro på nätet.

Vår affärsidé är att, för en fast månadskostnad, erbjuda en helhetslösning där du får hjälp med allt som rör företagets hemsida – så du slipper. Som WebbEss-kund behöver du aldrig lägga massor av tid eller pengar på hemsidan. WebbEss är det självklara alternativet för dig som vill ha en lösning som är smidigare att hantera än den lösning som du har idag.

Vi erbjuder tre olika standardpaket beroende på hur omfattande hemsidan skall vara, men gemensamt för alla våra kunder är att de aldrig behöver betala några startavgifter eller tilläggskostnader. I priset ingår framtagning och design av en helt ny hemsida, utifrån din verksamhets profil och identitet. Obegränsat antal uppdateringar är också inkluderat i priset. Vi sköter allt det tekniska som domänköp och hosting. Om du inte har några egna bilder ingår även bilder från en av världens största bildbanker, helt utan extra kostnad. Och för att säkerställa att hemsidan känns uppdaterad och fräsch bjuder vi varje år på en uppdatering av hemsidans design. För att inte tala om de obegränsade text- och bildändringarna som du får göra löpande, kostnadsfritt!

Kundcase

Läs om två av våra kunder som slipper jobbet med onödig administration och tidskrävande uppdateringar.

 

Qonsulta – Se: www.qonsulta.se

Qonsulta är ett nystartat rekryterings- och konsultbolag. Deras fokus ligger på mänskliga möten och kommunikation. Qonsulta ville ha en hemsida där kandidater lätt kan se lediga uppdrag och underlätta för spontanansökningar. Viktigt för dem var att att administrationen av hemsidan skulle vara så enkel som möjligt så de kan fokusera på sina kandidater och kunder. Vår tjänst gör det möjligt för dem att snabbt och smidigt begära en uppdatering och känna sig trygga med att den är löst inom 24 timmar.

 

Nordisk Yta – Se: www.nordiskyta.se

Nordisk Yta är en företagsgrupp av sju måleriföretag i Mellansverige. De har ett gruppabonnemang hos oss, som omfattar en huvudsida där alla måleriföretag är presenterade samt en separat hemsida för varje företag. Designen och strukturen är gemensam för alla sidor för att tydliggöra varumärket. Innan Nordisk Yta blev kunder hos WebbEss hade de ingen gemensam lösning för alla hemsidor vilket gjorde det svårt att hålla allt uppdaterat och enhetligt. WebbEss har stärkt Nordisk Ytas varumärke och underlättat hantering av hemsidorna.

 

Om WebbEss

  • Vill att företag ska slippa sköta hemsidan själv och få tid att ägna sig åt sin kärnverksamhet.
  • Erbjuder skräddarsydda lösningar för det stora flertalet företag till en kostnad som alla företag har råd med.
  • Växer med hundra nya kunder varje månad.

Abonnemang

Mini. För företag som ska ta första steget ut på webben. Vi skapar och underhåller en enklare hemsida, vanligtvis en scrollbar s k onepager.  Månadskostnad 499 SEK.

Bas. Passar företag med befintlig hemsida som vill ta nästa steg och förnya sig. Vi skapar och underhåller en mer utförlig hemsida. Låt oss hjälpa dig till nästa nivå och ta hand om dina utmaningar på nätet. Månadskostnad: 1 499 SEK.

Premium. När hemsidan är en särskilt viktig kanal för företagets kommunikation. Vi skapar och underhåller en mer avancerad hemsida. Månadskostnad 2 999 SEK.

Kontakta WebbEss så får du hjälp med att välja rätt abonnemang. Du får alltid utvärdera ett gratis designförslag. Priserna är exklusive moms. Ange kampanjkoden, Marknadscheferna10, så får du 10 % rabatt första året när du tecknar ett abonnemang hos WebbEss.

 

08-509 00 100
info@webbess.se
www.webbess.se