Sexton marknadschefer i Båstad med Nyström, Järryd, Pernfors och Tideman

För två veckor sedan gick nätverket Marknadscheferna ut med ett upprop till sina medlemmar. ”Vi söker Sveriges mest tennisintresserade marknadschefer”. Ett upprop som genererade de mest fantastiska beskrivningar av och argumentationer för varför just de  skulle vara mest tennisintresserad i gänget. Sexton utvalda deltagare fick sedan komma till Båstad och lära sig mer om det ädla spelet från fyra svenska tennisgiganter. Detta i ett samarbete med Mercedes-Benz.

[>> Artikel från Marknadscheferna, skribent: PeO Axelsson]

Det var ett gäng förväntansfulla marknadschefer som anlände till Båstad idag
”Det här var ett av de roligaste eventen vi på Marknadscheferna gjort på länge”, säger PeO Axelsson, vd och grundare av nätverket. Genom vårt upprop i sociala medier valde vi ut sexton personer med ett gemensamt intresse som inte hade med jobbet att göra, d v s intresset för att spela tennis. Informationen deltagarna fått i förväg var mycket knapphändig. Till att börja med bara en fråga om sitt tennisintresse. Senare om de hade möjlighet att vara med på ett VIP-event i Båstad den 19/7. Fortfarande inga detaljer om programmet eller ens om att Marknadschefernas nya partner Mercedes-Benz låg bakom eventet.

Alla blev positivt överraskade – och mycket nöjda
Efter att ha träffats i Mercedes-Benz Showroom mitt i Båstad och avnjutit en god lunch på SAND avslöjades vilken/vilka som skulle bli gruppens lärare i en två timmar lång clinic. Och när legenderna radades upp ökade förväntningarna. Anders Järryd, Joakim Nyström, Mikael Pernfors och Magnus Tideman visade sig vara lärarna för dagen.

Parad med Mercedes AMG genom Båstad
Efter lunchen bjöds deltagarna på att åka parad genom Båstad i ett antal häftiga Mercedes-AMG bilar. Bort till Båstad Tennissällskaps anläggning.

Två timmar i gassande sol
Själva clinicen var nog över allas förväntan. De fyra legendarerna visade sig vara utmärkta lärare/tränare och de två timmarna blev mycket effektiva. Ett rejält träningspass på en av sommarens soligaste dagar. Förutom att fortfarande vara mycket bra tennisspelare visade sig lärarna från sin allra bästa sida och bjöd både på god tennisunderhållning och en hel del skratt.

Avslutning i Mercedes-Benz lounge
Dagen avslutades på läktarna i Mercedes-Benz lounge. Där en intervju och ”meet and greet” med tennisspelaren Dustin Brown förgyllde tillställningen ytterligare. Brown blev känd efter att ha besegrat Rafael Nadal i Halle Open 2014 samt i Wimbledon 2015.

Skribent
PeO Axelsson
peo@marknadscheferna.se
Mobil 0705-401412