Sälj som din kund köper – Göteborgsduo hjälper företag att nå framgång

Det har blivit en rejäl buzz kring den dynamiska föreläsningsduon Markus Samuelsson och Robert Bloom. De reser nu runt i landet och håller sina populära föreläsningar inom försäljning, kommunikation och motivation. Målet är att hjälpa företag att maximera sin tillväxt. På kundlistan finns redan bland annat KappAhl, Bjurfors och SEB.

[>> Artikel från Regium International]

 

En helt ny metod för att utveckla och förbättra säljorganisationer. Det är så Markus Samuelsson och Robert Bloom beskriver sitt engagemang. Genom deras föreläsning och även adderande utbildningar, skapar de en möjlighet för bolag att optimera sin säljorganisation.

– Vi är verkligen inspirerade av människors resultat både jag och Robert. Vi ser ju vilken skillnad det gör. Denna metod och kunskap kan verkligen skapa enorma resultat för de företag och personer som väljer att ta det till sig. Vi är peppade att dela med oss till så många som möjligt, berättar Markus Samuelsson.

– En egenföretagare berättade om hur hon ökat omsättningen i sin firma med vår hjälp och nu kan hon släppa den värsta oron kring ekonomin. Det är anledningen till att vi gör det här och ger oss en enorm kraft att fortsätta. Det är en otrolig känsla att det vi förmedlar faktiskt förändrar liv. Att vi både kan förbättra säljresultat men också att vi gör skillnad på riktigt, berättar Robert Bloom.

ROBERT BLOOM OCH MARKUS SAMUELSSON gör under året en unik turné tillsammans. De har båda heltidsuppdrag på respektive håll, Markus som Manager på telekomjätten 3 och Robert som VD på företaget Regium International, men när de möttes för knappt ett år sedan föddes idén om att sammanföra deras kunskaper till en ”perfect match”. Klassiska säljutbildningar och föreläsningar har vi stött på många gånger förut. De allra flesta attackerar försäljning från den traditionella vinkeln How To Sell, det vill säga, hur du presenterar din produkt eller tjänst på bästa sätt för att få ett lyckat avslut. Göteborgsduon väljer med sin approach ett helt nytt synsätt. De kompletterar den klassiska metoden How To Sell med konceptet Why They Buy. Då skapas en unik ny kombination menar duon. Syftet med den nya metoden är att man ska kunna lära sig att identifiera sin kunds värderingar och därefter även lära sig kommunicera enligt dessa. Genom det byggs ett mer värdeskapande sätt att bemöta kunden. Det blir tidseffektivt för både kund och säljare, samtidigt som kunden bemöts på det sätt hen önskar.

– Under föreläsningen ges också konkreta tips i för olika momenten i en säljcykel, kopplat till just denna metod. Vi har valt att dela upp det i en inledande fas, en presentationsfas, behovsanalysen och så avslutet. Det är viktigt att inte slarva med någon av dessa faser och att alltid ha rätt inställning. Mental träning är en förutsättning för att lyckas, berättar Markus.

DE TVÅ INSPIRERANDE säljexperterna berättar också att föreläsningen inte enbart passar de som arbetar operativt med försäljning och marknad, utan egentligen alla som direkt eller indirekt sysslar med kommunikation av något slag. Vilket förstås även går att applicera i alla typer av relationer. Genom skarpa insikter, bred kunskap, inspirerande engagemang och en otrolig passion för försäljning, lyckas de trollbinda sin publik. Nu finns det en möjlighet för dig som läsare av Marknadscheferna att gå på föreläsningen till ett rabatterat pris.

Anmäl dig på sidan: https://www.laraforlivet.se/%C3%B6ppna-f%C3%B6rel%C3%A4sningar/robert-bloom-markus-samuelsson

Uppge rabattkoden ”MC” när du köper biljetter så får du 20% rabatt på biljettpriset.

 

HÄR KAN NI LYSSNA MARKUS OCH ROBERT:

Öppna föreläsningar 2019 (fler tillkommer):

Stockholm 9 april kl.18.00-21.00

Göteborg 8 maj kl.18.00-21.00

Växjö 15 maj kl.13.00-16.00

 

OM MARKUS

Tidigt i sin karriär blev Markus toppsäljare på telekomjätten 3 och slog försäljningsrekord både som säljare och butikschef. Han har bland annat tagit hem priser som Årets Unga Chef, Årets Säljare samt Årets Butikschef på 3. Numera jobbar Markus som Manager på 3 Retail, där han bland annat är med och formar nya ledare och säljstjärnor (både B2C och B2B). Markus har ett omfattande engagemang som styrelsemedlem i UF. Markus är en uppskattad föreläsare sedan snart 10 år tillbaka.

OM ROBERT

Robert är VD på företaget Regium International som hjälper företag att bygga och skapa smarta försäljningsorganisationer. Robert är entreprenören som genom sin innovativa kraft byggt ett 10-tal bolag i Sverige och utomlands. Genom sina föreläsningar och utbildningar har han hjälpt tusentals människor att förstå vikten av att lära känna kundens värderingar för att nå fram. Genom en förståelse för individen, menar Robert att du på ett mer träffsäkert och värdigt sätt når fram till människan bakom köpbeslutet.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex + 16 =