Marknadschefskongressen återuppstår på nytt hösten 2021!

Under en fantastisk vecka i november 2017 genomförde vi Marknadschefskongressen på turné. Vi inledde måndagen på Hamburger Börs i Stockholm, fortsatte onsdagen på Scandic Triangeln i Malmö för att sedan avsluta fredagen på Scandic Crown
i Göteborg. Totalt samlades ca 800 marknadschefer för att lyssna, lära och nätverka. I år är det dags att ta stafettpinnen vidare.

[Länk >> Artikel från Marknadschefskongressen 2021]

Den 19 oktober ses vi live – digitalt

Under en hel dag med spännande programpunkter och en digital mässa kan vi ses för att lära nytt, diskutera och träffas. Eventet sker i samarbete med vår nya partner Trippus, som erbjuder en fantastisk plattform för digitala events. Förvänta dig en riktigt bra upplevelse.

Innehållet – ett smörgåsbord inför marknadsplanen 2020

Vi kommer att erbjuda ett mycket brett program som du direkt har nytta av inför din marknadsplanering. Stora tankar och strategiska frågor blandat med mycket praktsik kunskap som du kan använda redan dagen därpå. Ta med hela avdelningen så att ni har samma grund att stå på i det fortsatta arbetet.

En hel månad finns vi kvar ”On Demand”

Den 19 oktober sänds programpunkter live, du kan ställa frågor till talarna och du kan besöka deltagande partnerföretag. Men, programmet kommer att vara omfattande och du kommer inte att hinna ta del av allt under en dag. Därför finns eventet öppet en hel månad efteråt så att du kan ta del av alla programpunkter i lugn och ro.

Kom med som partnerföretag och talare

Eventet kommer att genomföras av ett 20-tal partnerföretag som tillsammans med Marknadscheferna skapar ett oförglömligt event. Idag är ca hälften av dessa partners klara. Är du intresserad av att vara med maila peo@marknadscheferna.se snarast.