Många vill köpa bostad i Spanien, nu när distansarbete funkar så bra. En serie webinars kan ta dig närmare drömmen.

Detta är en artikel från Bjurfors Spanien.

>> LÄNK TILL MER INFO & ANMÄLAN TILL WEBINARIER

 

Lär dig mer om Spanien och den spanska bostadsmarknaden. Vill du köpa en bostad i Spanien? Det kan kännas överväldigande att hitta rätt bostad och förstå hur ett bostadsköp utomlands går till. Vi på Bjurfors har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Spanien och finns här för att hjälpa dig hitta ditt drömhem i solen. Genom våra webbinarier och digitala event guidar vi dig steg för steg till en bostad i Spanien.

Under våren har du möjlighet att ta del av våra kostnadsfria webbinarier om Spanien med Bjurfors spanska experter. Du kommer att få en genomgång av olika bostadsområden i Spanien, hur det är att bo där och vad som särskiljer dem. Vi finns representerade på många av svenskarnas favoritorter längs den spanska kusten och på Mallorca. Vi erbjuder också en genomgång av hur det spanska marknadsläget för bostäder ser ut. Du kommer också kunna ställa frågor under webbineriet och få svar från våra kunniga experter. Webbinarierna innehåller det som är viktigast för dig som har ett svenskt perspektiv på bostadsaffärer och som är redo för en bostad i Spanien.

När du deltar i ett webbinarium om Spanien kommer du få rådgivning om hur du skapar de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär utomlands.

VÅRENS WEBINARS:

22/2, 17.30-18.00: Läget på den spanska bostadsmarknaden

2/3, 17.00-17.30: Bjurfors presenterar Södra Costa Blanca

7/3, 17.00-17.30: Bjurfors presenterar Marbella

9/3, 17.00-17.30: Bjurfors presenterar Mallorca

14/3, 17.00-17.30: Bjurfors presenterar Nerja

 

>> LÄNK TILL MER INFO & ANMÄLAN TILL WEBINARIER