En hemsidetjänst där vi gör jobbet – SÅ DU SLIPPER!

WebbEss är inte en traditionell webbyrå. Vi säljer hemsidor som en tjänst. För en fast månadskostnad ingår allt: design av ny hemsida, bilder och obegränsat antal uppdateringar.

[LÄNK -> Artikel från Webbess Sverige AB]

Företagets hemsida är oftast en av de allra viktigaste och mest effektiva ingredienserna i verksamhetens marknadsföring. Ju mer informativ och tilltalande hemsida desto fler kunder kommer att hitta till den och desto mer kommer de att köpa av dig.

Det är därför viktigt att uppdatera och underhålla din hemsida och säkerställa att hemsidan har en visuellt tilltalande design som stärker varumärket och din förmåga att skapa starka känslomässiga band med dina kunder.

WebbEss gör det möjligt för företag i alla storlekar och alla branscher att slippa krångel, stress och oro och istället njuta av en snygg, proffsig och uppdaterad hemsida. Utan att behöva ta tid, pengar och fokus från kärnverksamheten.

Vår affärsidé är att, för en fast månadskostnad, erbjuda en helhetslösning där du får hjälp med allt som rör företagets hemsida – så du slipper. Som WebbEsskund slipper du bekymra dig om underhåll av tekniken och sätta dig in i hur allt fungerar för att kunna göra en uppdatering. Hos oss loggar du enkelt in på vår superenkla portal för att göra en ändringsbegäran – därefter låter du våra designers och utvecklare lösa allt kring din hemsida.

WebbEss har expanderat jättesnabbt på bara ett par år och i dagsläget har vi 35 heltidsanställda som dagligen hjälper våra 1 300 kunder.

Vi hjälper dig hitta ett abonnemang som passar dig bäst – vi har en plan för alla oavsett var du befinner dig som företag. Genom vårt koncept så kommer du spara både tid och pengar, slippa bekymra dig om säkerhet och teknik och alltid ha en design som förstärker varumärket. Aldrig mer en statisk hemsida.

Till skillnad från en traditionell webbyrå som erbjuder hemsidor som en produkt så erbjuder vi hemsidor som en tjänst. Vi har ett helt team av experter som hjälper dig på företagets digitala resa.

Utvärdera tjänsten, helt kostnadsfritt!

Innan du startar tjänsten tar vi reda  på vad som gör just ditt företag unikt, baserat på vår egen modell och du får sedan utvärdera ett kostnadsfritt designförslag.

Kundcase

Babas Burger and Bites (www.babas.nu)

Hos Babas Burger and Bites får du din hamburgare gjord från grunden på färska råvaror tillsammans med deras unikt hemmagjorda dressingar. Babas Burger and Bites finns på flera ställen i Stockholm samt andra städer.

Med WebbEss lösning behöver Babas Burger and Bites bara göra ändringsanmälan via vår kundportal och veta att det vanligtvis är klart  inom 24 timmar. Med WebbEss har de alltid ett bollplank för hur de kan göra förändringar som både visuellt och informationsmässigt passar deras marknadsföring bäst.

WebbEss är en långsiktig kompetenspartner inom digital kommunikation som möter Babas Burges and Bites behov på deras resa att bli en nationell hamburgerkedja.

Nordisk Yta (www.nordiskyta.se)

Nordisk Yta är en företagsgrupp av sju måleriföretag i Mellansverige. Vi har skapat en gemensam design och struktur för hela företagsgruppen där vi tydliggör varumärket och lyfter fram enskilda måleriföretag. Innan Nordisk Yta blev kunder hos WebbEss hade de ingen gemensam lösning för alla hemsidor vilket gjorde det svårt att hålla allt uppdaterat och enhetligt. WebbEss har stärkt Nordisk Ytas varumärke och underlättat hantering av hemsidan.

Om WebbEss

En hemsidetjänst där vi gör jobbet – så du slipper. Tre olika abonnemang. 35 heltidsanställda och 1 300 kunder.

Abonnemang

För dig som ska ta steget ut på webben och vill ha en smidig lösning, men utan att behöva kompromissa. Vi skapar och underhåller en snygg och funktionell hemsida, och du slipper tänka på det tekniken.

999 kr i månaden

Paketet för dig som vill utveckla din närvaro på webben och få en smidigare teknisk lösning. Låt oss ta hand om dina utmaningar och hjälpa dig ta din verksamhets kommunikation till nästa nivå.

1 499 kr i månaden

För dig som använder hemsidan som ett centralt verktyg för din kommunikation. Vi tar din närvaro på nätet till nästa nivå genom en avancerad hemsida och obegränsad personlig service.

2 999 kr i månaden

 

Kontakta WebbEss så får du hjälp med att välja rätt abonnemang. Du får alltid utvärdera ett kostnadsfritt designförslag. Priserna är exklusive moms. Ange kampanjkoden, Marknadscheferna10, så får
du 10 % rabatt första året när du tecknar ett abonnemang hos WebbEss.

08-509 00 100
info@webbess.se
www.webbess.se